Referenser

Egentligen är det ganska så enkelt… Det handlar bara om att ha kundfokus. Först känna in, utifrån det skapa något och slutligen förmedla rätt känsla i det jag till sist lägger upp på tallriken.

/Karolina

Karolina 3.JPG

Urval av egna bolag, anställningar och övriga kunskaper 


Egen verksamhet

Café Biscotti, Majorna

Konditork AB


Anställningar

Lilla Spinneriet Lindome

Hilma & evert

nöjds konditori


Övrig

Växtförädlare

bi-odlare

Sagt om KonditorK:

 

 
 
Alltså, WOW, vilken mat och vilken tårta du levererade!!! Herregud vad gott det var! Vi fick höra hela kvällen från andra att de var superimponerade! Skitbra jobbat, vi är otroligt nöjda!
— Agnes och Simon, brudpar sommaren 2020
 
 

 
 
När jag startade vårt café i Lerum var Karolina den första jag anställde. Och tur var väl det. Så mycket kunskap, smakfulla skapelser och upplevelser hon gett våra kunder hade jag aldrig i min vildaste fantasi kunnat tro att en person kunde fixa. Karolina är en riktig klippa som, likt det fullblodsproffs hon är, behärskar både bak, konditori och matlagning!
— Linda Kroon, grundare av Hilma och Evert event och catering
 
 

 
 
Vi anlitade KonditorK för att ta ett helhetsgrepp kring maten på mitt 50-årskalas. Det är något vi aldrig ångrat, ja det är nästan så att jag längtar till att fylla jämt igen bara för att få ställa till med fest med Karolinas mat och bakverk. Succé var bara förnamnet!
— Pelle Johansson, jubilar hösten 2020